W celu ułatwienia użytkownikom korzystanie z naszego serwisu wykorzystujemy pliki cookies. Poprzez korzystanie z naszej witryny wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies na twoim komputerze / urządzeniu. Możesz zmienić ustawienia plików cookies w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Wprowadzenie » > Kosmetyki naturalne » Olej rycynowy surowiec kosmetyczny 100ml


        

Olej rycynowy surowiec kosmetyczny 100ml

Dostępny

 

Producent: VIVIO
CENA ::
9,90 zł

do koszyka:
  szt.  

Olej rycynowy, tzw. olej rącznikowy to produkt roślinny, otrzymywany z nasion rącznika pospolitego. Jest bezbarwny i posiada gęstą konsystencję.

Zastosowanie oleju rycynowego jest bardzo szerokie. Możemy go znaleźć w wielu kosmetykach. Sprawdza się, również jako składnik wielu odżywek do przesuszonych i zniszczonych włosów oraz paznokci. Bardzo dobrze się wchłania, dzięki temu jest uznanym składnikiem przy produkcji kremów, balsamów oraz innych kosmetyków do pielęgnacji ciała.

 

 

Wizyty i pytania odwiedzających

Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj komentarz lub pytanie jako pierwszy.

YWE0MTFm