W celu ułatwienia użytkownikom korzystanie z naszego serwisu wykorzystujemy pliki cookies. Poprzez korzystanie z naszej witryny wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies na twoim komputerze / urządzeniu. Możesz zmienić ustawienia plików cookies w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Nasze PROMOCJE

KONTAKT z Nami

BIO KIOSK, D.H. WOKULSKI
ul. Cechowa 22
43-300 Bielsko-Biała
tel.: 519-577-830
kontakt(a)biokio.sk
Czynne: poniedziałek-piątek 8:30-18:00
sobota 8:30-14:00

BESTSELLERY

CENA : 9,20 zł
Dostępny
CENA : 16,30 zł
Dostępny

Wprowadzenie » > Pozostałe

> Pozostałe


nowość promocja top produkt
Producent:
Pektyna to naturalna substancja żelująca występująca w owocach. Idealna do przygotowania niskosłodzonych dżemów i galaretek owocowych.   Sposób użycia: Pektynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody, w temp. ok. 60°C i dodać do gotującego się dżemu ( przed końcem gotowania). Zaleca się stosowanie ok. 8-16g pektyny na 1 kg owoców.   Składniki: pektyna 1:1   Kraj pochodzenia: Polska   Przechowywanie:
CENA : 7,90 zł

Pektyna do dżemów 50g
Niedostępny
Nowość


Czasopismo HARMONIA lipiec/sierpień 2017
Twoje zdrowie, Twoja odpowiedzialność
W najnowszym numerze:   ZDROWIE Z NATURY Malinowy zawrót głowy   Bób- Skarbnica białka i witamin Tarczyca bajkalska– nieznane zioło Wprowadź swoje ciało i umysł na pełne obroty! Zdrowie od A do Z, Niedoceniana witamina D3 Rola L-karnityny w odżywianiu osób aktywnych fizycznie Zaburzenie gorąca według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej Czego jeszcze nie wiemy o tajemniczej, uzdrawiającej mocy aloesu
CENA : 9,95 zł

Czasopismo HARMONIA lipiec/sierpień 2017
Dostępny


CENA : 24,50 zł

Biała Szałwia 50g
Dostępny
Nowość


CENA : 14,50 zł

Biała Szałwia 25g
Dostępny


Przygotowanie: do 2 kg owoców wlać 1/2 szklanki wody i zagotować. Zawartość opakowania (30 g pektyny) wymieszać z 1 szklanką cukru (odsypaną z potrzebnego 1 kg), wsypać do gotujących się owoców i mieszając gotować 3- 5 minut. Dodać resztę cukru i gotować do rozpuszczenia. Dodać 1 łyżeczkę kwasku cytrynowego rozpuszczonego w niewielkiej ilości gorącej wody i dokładnie wymieszać.  Zebrać pianę a
CENA : 5,90 zł

Pektyna do dżemów niskocukrowych 30g
Dostępny


Agar- agar to naturalna substancja żelująca pochodząca z krasnorostów. Jest bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny. Doskonały do mięs, ryb, ciast i deserów.
CENA : 4,90 zł

Agar-agar 20g
Dostępny


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:Zawartość torebki wsypać do czystej butelki 0,25Lm zalać do 3/4 objętości przegotowanym, ostudzonym kompotem , do którego dodano 2 łyżki stołowe cukru i szczyptę pożywki dla drożdży.Zawartość butelki zatkać korkiem z luźnej waty i postawić w ciepłym miejscu ( temp.28-30st.C ) wstrząsając co kilka godzin. Gdy płyn zacznie burzliwie fermentować ( ok.2-4 dni) zawartość butelki
CENA : 4,00 zł

Szlachetne drożdże winiarskie wysokoalkoholizujące 5g
Dostępny
Nowość

YTk2NTY